About Me

Hi everyone! I am Mia.

In love with programming, beauty,fashion and lifestyle. I enjoy small things. I write, read books, take photos and do makeup.

Sarajevo based blogger, in blogging world since December 2015. I am completely dedicated to hard work and making people happy. Trying to be completely honest and helpfull so my readers know that they can rely on my words and opinion about what I use.

Bloger iz Sarajeva. Potpuno sam posvećena blogu kao mediju za širenje pozitivne energije i iskrenog mišljenja za koje sam sigurna da moji čitatelji cijene. U ovom svijetu sam od decembra 2015. godine i sretna sam što imam vaše povjerenje. Zaljubljena sam u sve vezano za programiranje, knjige, modu i šminku. Čitam, pišem i uživam u malim stvarima.

Work until you no longer have to introduce youself.

Disclaimer: All photos on blog are mine, and if not, I will make sure to define that right. Since this is my personal space which I edit and design on a daily basis,I ask you to respect it and contact me if you want to use and share my work.

Sve fotografije na blogu su moje. U slučaju da ne budu, naglasiti ću. Obzirom da je ovaj blog moj prostor koji svakodnevno editujem i dizajniram, molim vas da počštujete to i da me kontaktirate u slučaju da želite da koristite sadržaj.

About Me

About Me

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.