Avon: advanceTechniques

Ako me pratite od početka znate da sam dugo godina farbala kosu u ljubičasto i da mi je oporavak kose bio zahtjevan i dug proces. Nakon što sam kosu dovela u red i skratila više od pola, fokusirala sam se na proizvode za njegu kose koji održavaju kosu jakom i sjajnom. Između ostalih detalja, spominjala sam par puta da je moja kosa neukrotiva pa mi loknice budu loknice čitavih sat vremena, ostatak dana su samo nered, dok već sutra ujutro izgledam kao da sam peglala kosu - a samo sam prespavala.
U jednom od divnih paketa sam dobila Avon advanceTechniques Bodyifying tretman za duboku regeneraciju. Obzirom da su mi draži serumi nego sprejevi, jer su dosta lakši za nanošenje na kompletnu kosu, obožavam testirati ove stvari!

Naravno i ovoga puta je Avon na visini zadatka, pa sam naručila zalihu ovog seruma i preporučujem ga svima koji me pitaju šta koristim za kosu."Sa inovativnim hijaluron-peptid kompleksom: čini da kosa bude bujnija. povećava prečnik svake vlasi kose, korjenu daje volumen i kosa izgleda gušće."


Pakovanje je praktično pa bočicu bez problema možete nositi na put recimo. Plastična bočica glossy crne boje sadrži 100ml gelaste biserno bijele tekućine. Bočica je sa pumpicom pa je doziranje jednostavno.