Zaful: Velvet

Ovaj post tipkam već drugi put dok se smrzavam i žalim na snijeg u martu. Mogli ste primjetiti da je blog bio offline više od 24 sata. Vjerujem da je konačno sve sređeno i da se to više neće dešavati. Napravila sam grešku pa nisam napravila backup nakon što sam objavila poslednji post, i eto, moram ga ponovno tipkati. Nema veze, možda ću imati više inspiracije.

I had to write this post again cause my blog was offline for a 24 hours and I did not save latest files after uploading this post. It is really cold outside and I can not wait for real spring to come, so I will spend some time working on my blog.

 

 

Zima je prošla sporo i teško. Nažalost, još nije prošla. Prvi dan proljeća je sniježan i stvarno je hladno, ali se nadam da će ova mećava brzo proći. Želim da vam pokažem meni dragu haljinicu koju sam rado nosila u zimskim danima i sasvim će adekvatna i za predstojeće toplije dane. Udobna je, topla i mekana. Pliš mi je najdraži materijal i u bordo boji je must have.

This winter was slow and tough. And I hope it will finally end. First day of srping was cold and snowy and I kinda feel low. But it is okay. I want to show you my favorite velvet dress I really enjoyed wearing. Her color and material was ideal for winter and I believe it will also be good to wear in warm spring days. It is soft and cozy, and I really love it!

 

 

Sve detalje možete vidjeti ovdje: LINK

You can see all details here: LINK

 

 

Ah da, veoma bitno, kad ste već tu...

Nedavno mi je Dada ( www.instagram.com/chromias.beauty/ ) predložila da se pridružim izazovu vezanom za njegu kose. Naime, plan je da u toku 6 mjeseci ne pravimo drastične promjene na kosi, tipa šišanje na kratko, da opišemo svoj proces njege kose i da tipkamo o proizvodima koje ćemo koristiti iz mjeseca u mjesec. Ja se radujem tom izazovu i tim promjenama.

U novembru 2017 sam se ošišala na kratko i stvarno mi nedostaje moja duga kosa. Potruditi ću se da je ne skraćujem do septembra. Kosa mi brzo raste, zdrava je, pa će mi biti zadovoljstvo podijeliti s vama kako je održavam. Nadam se da će taj proces pomoći i vama. Najvjerovatnije ću početi sa recenzijom šampona koje trenutno koristim. Pa ću onda da napravim sprisak stvarčica o kojima sam već tipkala i o kojima ću tipkati.

Sve u svemu, pratimo se i komunicirajmo.

 

 

Naravno, ja za proljeće imam i listu želja. Koja vam se haljinica dopada?

Ofcourse, I have my short spring wish list. Which dress you like?

 

 

 

 

 

 


Avatar
About Me

Mia Re

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.

5 Comment(s)

Leave a Comment

About Me

About Me

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.