Body Blendz: Coffee Scrub

Znate da sam jednom poželjela da naprave ruž sa mirisom kafe ? Želja mi se djelimično ispunila. U rukama imam nešto što miriše na kafu ali nažalost nije ruž. Tako da ću se sa ovim za sad zadovoljiti. Valjda će neko pročitati moju želju i napraviti ruž sa mirisom kafe. Ako bude, hoću procenat!You know that I once wanted to make a lipstick with the smell of coffee? My wish was partly fulfilled. I have something in my hands that smells like coffee but unfortunately it's not lipstick. So I'm satisfied with this for now. Surely someone will read my desire and make lipstick with the smell of coffee. If that happens I want part in it!Body Blendz je piling za tijelo sa potpuno prirodnim sastavom. Nastaje u dalekoj Australiji gdje je glavni fokus da na pravi način iskoriste sve dostupne prirodne resurse. Malo sam istraživala o brendovima tamo i mogla sam da shvatim da od nečeg minimalnog naprave proizvod ili modni dodatak koji je apsolutno vezan za taj prostor. Ljudi su zaista sposobni.


Body Blendz is a body scrub with a completely natural ingredients. It is made in distant Australia, where the main focus is to properly use all available natural resources. I did some research on the brands out there and I could understand that people of something small make something so big absolutely related to their country. People are really smart.


Da ne duljim. U rukama imam proizvod koji koristim oko 15 dana i iskreno, čini me presretnom jer na tijelo nanosim prirodne sastojke i do sada mi je dosta pomoglo.  Glavni sastojci su kafa, morska so i hranjiva ulja. 

Piling koji ja imam je sa zobenim pahuljicama. Na Body Blendz stranici možete naručiti sa kafom bez dodataka, sa zobenim pahuljicama, šećerom i kokosom. Imaju pojedinačnu ponudu i sve u paketu. U zavisnosti šta vam odgovara.


In the hands I have a product that I use for about 15 days and frankly, makes me really happy because I use completely natural ingredients and so far it helped me a lot. The main ingredients are coffee, sea salt and nourishing oils.

Peeling that I have is with oat flakes. At Body Blendz page you can order peeling with the coffee without other additives, with oat flakes, sugar and coconut. They have a single offer and all in a package. Depending on what suits you.


Pakovanje je od mekšeg aluminija sa zatvaračem koji održava svježinu. Crna mat boja mi se baš uklapa u sobu koja je maltene crno-bijela. Na pozadini pakovanja piše sastav, za šta se koristi, na koji način i bukvalno svi podaci koji vas interesuju.

U pakovanju je 200 gr i to košta oko 25 dolara. Ja koristim ovaj piling svaki drugi dan i potrošila sam manje od četvrtine. Dakle,  pakovanje može da traje više od 2 mjeseca. Što je sasvim pristupačno.


The packaging is of a softer aluminum with a zipper that keeps it fresh. Black matte color really fits in my room that is almost black. On the back of the packaging you have ingredients, for what is used, how and all the information that you are interested in.

The packaging is 200 g and it costs about $ 25. I use this scrub every other day, and I spent less than a quarter. Thus, the packaging can last more than two months. What is quite accessible.

Koja je tajna ovog pilinga?


U recenzijama što na blogovima što na Instagramu sam čitala da ovaj piling pored hidratizacije i detaljnijeg čišćenja pomaže pri uklanjanju strija, ožiljaka, nepravilnosti na koži skoro svih vrsta. Zbog toga sam ja odmah postavila velika očekivanja. Ne iz razloga da bih rekla, "eh, to nije to. " ili "apsolutno sve čini" nego što sam imala par stvari na svom tijelu koje, ma koliko pokušavala da uklonim, nisam uspijevala.


Kažem imala, upravo tako. One uporne strije na bikini zoni i na butinama su se smanjile, a one manje su nestale. Vjerujte mi na riječ. Opet. Moje noge nisu nešto što želim da iznesem u javnost. Osim ako ne postanem manekenka, što se neće desiti.

Kod jedne blogerice sam pročitala da je primijetila da su se ožiljci i nepravilnosti zbog akni sa njenog lica uklonile, nažalost, kod mene to nije slučaj. Da li je to što ja nisam dovoljno uporna, ili zato što nema efekta kod mene, ne znam, ali ću nastaviti da koristim piling ovim tempom, pa šta bude bude.

Pored tih malih pobjeda, moram da spomenem da mi je kože dosta nježnija kako koristim piling, lice mi ne bude pretjerano masno kao što je to bio slučaj prije.


What is the secret of this peeling?


The reviews on blogs and instagram that I read say that this scrub next to hydration and detailed cleaning helps with removing stretch marks, scars, skin imperfections of almost all kinds. Therefore, I immediately set high expectations. Not for the reason that I say, "eh, that's not it." Or "absolutely best" but because I had a few things on my body, no matter how much I was trying to remove them, I could not.


I said 'had', exactly. One persistent stretch marks on bikini zone and thighs were reduced, while the smaller ones are completely gone. Trust my word. Again. My legs are not what I want to present to the public. Unless I become a fashion model, which will not happen.

In one blog review I read that she noticed that the scars and irregularities because of  acne on her face  got removed, unfortunately, for me this is not the case. Is it that I have not determined enough, or because it has no effect on me, I do not know, but I will continue to use a scrub at this pace, and wait for results and changes.

In addition to these small victories, I have to mention that my skin is quite smoother and it is not overly greasy like it used to be.


Korištenje je jednostavno, pokvasite tijelo, uzmete u ruku onoliko koliko smatrate da je dovoljno i kružnim pokretima nanesete na zone na koje želite. Ja to uradim od glave do pete. I onda kompletna mirišem na kafu. Nakon 10ak minuta sperete to sa sebe i gotovo.

Proizvođač preporučuje da nakon tretmana nanesete neki losion na tijelo zbog hidratacije.


Using is simple, wet your body, take in hand as much as you believe is enough and apply it in circular movements to the zone where you want. I do it from head to toe. And then I  completely smell like coffee. After 10 minutes rinse it of your body.

The manufacturer recommends that after the treatment you should apply some lotion on the body due to hydration.
Miris kafe, zdrava koža i priroda, ja sam prilično zadovoljna.

U slučaju da želite da naručite Body Blendz piling možete to učiniti OVDJE.


Hvala na čitanju...

Želim vam divan dan!!


The smell of coffee, healthy skin and nature, I am quite satisfied.

In case you want to order Body Blendz peeling can do it HERE.

Thanks for reading ...

I wish you a wonderful day !!


Mia.


*Product was sent to me for review. / Proizvod mi je poslan za testiranje i recenziju.

Avatar
About Me

Mia Re

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.

5 Comment(s)

Leave a Comment

About Me

About Me

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.