Favoriti 2016

Sutra je poslednji dan u 2016. godini. I iskreno, sretna sam što završava. Ja nisam tip sa onom pričom, od prvog ću sve drugačije, ali se iskreno nadam da će slijedeća godina biti lakša i ljepša od prethodne.


U ovom postu ću vam predstaviti favorite 2016. godine, linkati one o kojima sam tipkala, a o ostalima naravno pišem u što skorije vrijeme.
1. AVON: NutraEffects Miracle Glow

Ulje za lice od kojeg se više ne odvajam. ( Post )

2. Golden Rose : Longstay Liquid Matte Lipstick 

Opće je poznato da je ovaj ruž izazvao opću paniku među nama blogerkama. A i šire. Jučer sam ugrabila jednu novu nijansu. Naravno post stiže ubrzo! Post o nijansi 10 možete pročitati ovdje.

3. Body Blendz Coffee Scrub 

Moja prva suradnja, koja se na moje veliko zadovoljstvo nastavlja. Moja opsesija kafom prelazi sve granice. Definitivno! Ovaj mirišljavi piling je pomogao mojoj problematičnoj koži pa je definitivno u top 5 ove godine!

Post
4. Garnier dvofazna micelarna voda 

Ona je favorit mami, sestri i meni! Čim se boca napola isprazni, nova boca se kupuje. Ne rizikujemo!

Zašto ? To možete pročitati ovdje.

5. AVON: Clearskin pjena za umivanje

Opet Avon, naravno, Umivalica koju prosto volim iz razloga što budem happy nakon korištenja. Čisti masnoću, čini da mi lice izgleda divno i čisti spužvicu za puder fenomenalno.

Blog post. 

6. Manhattan Soft Compact Powder

Jedan od rijetkih kamenih pudera koji je mogao biti zamjena za Max Factor Creme Puff. Ali je nažalost Manhattan povučen sa tržišta u BiH, pa nisam imala više prilike da kupim ovaj puder. Detalje pročitajte ovdje.

7. Catrice: Even skin tone Beautifying foundation

Ja inače imam toliko sreće da većina stvari koja mi odgovara za kožu prestane da se proizvodi. Ovaj puder je jedna od tih. I iskreno bila sam zaista razočarana kada sam dobila infomaciju da više neće biti dostupan.

8. Catrice: Camouflage Cream 

Mislim da će vam kada pročitate post biti jasno zašto je ovaj korektor u ovom postu!

9. Maybelline New York : The Blushed Nudes

O ovoj paleti ću tek da tipkam. ;)

10. Essence: XXXL Longlasting Lipgloss Velvet Matt

Ovaj ruž je dokaz da prvi utisak nije uvijek onaj pravi. Sve možete pročitati ovdje.
Ovo su moji favoriti za 2016. godinu. Nadam se da ćete uživati u ovom postu. :DŽelim vam sve najljepše u predstojećoj godini. Na prvom mjestu da budete zdravi i sretni. Sve ostalo dolazi kada imate mnogo volje i hrabrosti. Stavite sebe na prvo mjesto i vjerujte mi da će vam mnogo lakše biti da učinite dobre stvari i za druge. Borite se protiv ružnih riječi, budite uvijek akter dobrog. Ne dopustite da vas nešto ograničava, budite svoji.Sretna Nova godina! <3 


Mia


Avatar
About Me

Mia Re

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.

5 Comment(s)

Leave a Comment

About Me

About Me

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.