Avon True: Perfectly Matte ruževi

O ovim divnoćama vam već dugo tipkam na Instagramu, Facebook-u i gdje god stignem. Ali sam u konačnici htjela da napravim post u kojem ću sve to sastaviti i obrazložiti zašto se družim s njima.
Avon odavno ima mat ruževe za koje tvrdi da ne isušuju, potpuno prekrivaju usne i nude tu dugotrajnost kojoj svi težimo at some point. Pored nijansi na koje ste vjerujem svi vi navikli ukoliko ste vjerni Avonu kao ja npr, Avon je nedavno izbacio nove 3 nijanse koje sam ja imala priliku da probam. I čine me sretnom!


Pakovanje je mat crno sa srebrnim detaljem na kojem piše AVON. Standardno.


Obzirom da je sada taj nude look poprilično "veliki" trend, tako da kažem, ove 3 nijanse su upravo takve. Pink-nude ljetni fazon koji je po mom mišljenju divan za ovo ljeto.


S lijeva na desno:


1. Rose Awakening

2. Rouged Perfection

3. Pink PassionOno što sigurno vas zanima je da li je tvrdnja o potpunom prekrivanju i dugotrajnosti tačna - jeste. Isto tako zaista mogu reći da isušivanje usana ovdje nije slučaj. Ja uvijek prije nanošenja ruža na usne utapkam malo Nutraeffects Miracle Glow ulja za lice (TIPKALA OVDJE) , sačekam da se to potpuno upije i onda nanosim ruž. Po meni je to neka vrsta pripreme usana za taj tip ruža.

Na usnama mi se ruž zadrži oko 3 sata kada kontinuirano konzumiram hranu i piće. Pogodan je za brzo popravljanje i ne izgleda čudno ako "nabacim" drugi sloj na usne nakon nekog vremena.

Mene miris svih Avon ruževa podsjeća na naranču pa mi zaista godi.


Na usnama je vrlo blag i ugodan. Nije onako "oštro" i neprirodno mat. Meni se ove nijanse zaista sviđaju i pored onih koje sam do sada koristila, ove su mi najdraže. Rouged Perfection


Rose Awakening


 Pink PassionDa li ste imali priliku probati Avon mat ruževe?


Kakav je vaš utisak ?Pozdrav,MiaSamo da napomenem da na Facebook stranici Purple Spark traje nagradna igra u kojoj možete osvojiti set nakita koji ja pravim. Klik OVDJE


Avatar
About Me

Mia Re

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.

5 Comment(s)

Leave a Comment

About Me

About Me

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.