SheIn: Lovely coatOvaj kaputić ste mi vi pomogle izabrati i hvala vam! Zaista je super izbor. 

Nema rukave, ali je prilično topao, pa se ispod može obući kožna jakna, kako po rukama ne bi bilo hladno. Fin je za jesen i taj prelaz za zimu, ako već nosimo više slojeva. Ja ga nosim ovih poslednjih 10 dana i prezadovoljna sam. Danas sam ga čak testirala na blažoj kiši - nije se ukvasio odmah. Dugmići su zanimljivi - rose gold. Ono, baš je pun pogodak! You've helped me to pick this coat and thank you! It's really a great choice. It has no sleeves, but it's pretty warm. I've been wearing it last 10 days and I'm loving it. Buttons are interesting - rose gold. This coat is really lovely and I am happy I own it.
 Baj d vej, jedan kolega mi je rekao da u ovom kaputiću izgledam kao da sam iskočila iz igrice Assasin's creed. I zbog toga sam bila super uzbuđena. Volim tu igricu!

Što se tiče mojih narudžbi sa SheIn sajta - do sada nisam imala nijedan promašaj. Samo detaljnije pogledam dimenzije i to je to. Veličina ovog kaputića je L i kao što rekoh, kvalitet je super.Well, a fellow told me that in this coat I look like I jumped out of Assassin's Creed. I was so excited! I love that game! As for my orders from SheIn site - so far I have not had any fails. I just look at the dimensions and that's it. The size of this coat is L and as I said, the quality is great.


Detalje o ovom kaputiću možete vidjeti ovdje:


You can see all details here: 

Da li vam se sviđa?

Do you like it? 


Ugodan ostatak večeri,

Have a nice evening,


Mia

Avatar
About Me

Mia Re

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.

5 Comment(s)

Leave a Comment

About Me

About Me

Hi there! My name’s Mia and I’m Sarajevo based Blogger.